Team

Concepts 026 biedt onderdak aan WebIQ van Kasper Kwant en Jorik Schouten en Copper IM van Sander Jacobs en Jonathan Opdam. Beide bedrijven werken met een jong en enthousiast team aan het waarmaken van jouw online ambities. Wij zijn vooruitstrevend en maken passende oplossingen voor onze klanten.

Copper IM

Heb je al een website staan, of krijg je die binnenkort, maar wil je echt gaan verkopen via je website? Dan is het belangrijk deze goed in te zetten. Copper IM helpt je bij het inzetten van je website als verkooptool. Zowel direct (e-commerce) als indirect via de aanprijzing van je product. Het belangrijkste is dat je gevonden wordt door potentiële klanten.

 

Copper IM gelooft in meetbare resultaten en duurzame klantrelaties. Met dat doel voor ogen zetten wij voor jouw bedrijf de middelen in die het gewenste resultaat kunnen realiseren. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar je eigen behoeften en vaardigheden. Wat wil je zelf en wat wil je aan ons overdragen? Wat deze middelen aan jouw bedrijf kunnen bijdragen en wat voor jou het geijkte middel is? Over vragen als deze gaan we graag met jou in gesprek.

WebIQ

Als ontwikkelaar van websites en webwinkels houdt WebIQ zich vooral bezig met het maken en verbeteren van webshops. Een van de snelst groeiende stukjes internet omdat steeds meer mensen online kopen. De specialisatie in webwinkels door WebIQ heeft ertoe geleid dat de deskundigheid van het bedrijf zich inmiddels strekt van e-commerce en content, tot sociale media en responsive webdesign. Want veel van de groei in online bestedingen zit hem in mobiele devices. Ooit begonnen als verzameling webshops legt WebIQ zich nu volledig toe op het ontwikkelen van webwinkels en content daarvoor. Hiervoor wordt CMS gebruikt dat door WebIQ zelf ontwikkeld is en veel mogelijkheden biedt tot maatwerk. Dat maatwerk en de opgedane ervaringen bij vele projecten leggen de basis voor goede resultaten. Inmiddels is WebIQ al een paar jaar op weg en heeft het menig aansprekende opdrachtgever aan zich weten te binden.

 

Naast ook diverse kleine ondernemingen en nieuwe websites. Qua opdrachtgevers zijn zowel startende ondernemers als multinationals welkom. Wil je meer over weten over WebIQ? Kom dan gerust persoonlijk kennismaken met de mensen achter WebIQ in het pand van Concepts 026.

WebIQ
Website: www.webiq.nl
Tel: 026-7112220
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
om op de hoogte te blijven.